Pastekan sini. Senang aku nak Balas Blogw

12/28/2010

Pes 2011 patch Malaysia 2.0

Okeh besempena nak tengok Malaysia lawan Indonesia malam ni mesti ghairah nak tengok team Malaysia lanyak-lanyak gak team lain kan. So, siapa yang ada pes2011(PC) n teringin nak tengok team Malaysia beat England 3-0 gak (sori fan england,hehe) dl la kat sini ye.

Cara install:
1.Buang dulu kitserver korang kat directory KONAMI/PES2011.
2.Install dan ikut arahan diberi.
3.Enjoy.







SCEENSHOT



*Kat website tu korang kena install sekali patch fix sebab kalau tak, korang boleh tengok kat team Germany tiba-tiba ada player Malaysia.Pelik kan? Go Go Malaysia! Ciaow bella!

f/n: Kalau tak faham, tanya la. Aku try jawab.

4 comments: